Cadena

Telecinco

Presentadora

Elsa Anka

Temporada

1996

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Sonría, por favor

Telecinco va saber veure que el format de Gestmusic ‘No te rías que es peor’ –que va obtenir molt d’èxit en una altra cadena nacional– conservava tota la frescor i tenia la força suficient per cobrir la franja horària del migdia de la cadena. Per això va apostar per un concurs presidit pels acudits i el bon humor, que s’emetia just abans dels informatius, igual que en l’etapa anterior.

La presentadora Elsa Anka fou l’encarregada de bregar amb els personatges més famosos de l’humor, a més de propiciar-hi un clima de diversió per aconseguir captar audiència.

Els concursants havien de fer front a les proves més absurdes, en què es posaven a prova les seves habilitats artístiques, la seva imaginació i memòria. Tot això amenitzat pels acudits d’humoristes com Barragán, Pedro Reyes, Paco Aguilar, Emilio Laguna, Kimbo, Rafael Erosa, Jaimito Borromeo i Sara Sanders, que s’esforçaven de valent per complicar-los encara més les proves.

Sonría por favor va ser, a més d’un programa concurs en clau d’humor, l’aparador d’actuacions de gent de l’espectacle, com Pepe Viyuela, Les Funàmbules, Dúo Sacapuntas, Chapertons, Puturrú de Fuá, Diabéticas Aceleradas, Académica Palanca, Jelly Rolls, el mago Marko i el Golden Apple Quartet.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Sonría, por favor Telecinco 1996 1.175.000 16,80 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.