Cadena

TVG

Presentadora

Ana Kiro

Temporada

1998

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Tardes con Ana

Durant quatre temporades, ‘Tardes con Ana’ va ser el magazín diari, de més de dos hores de durada, que Gestmusic va produir per a la Televisió de Galícia. La base d’aquest programa era l’espai dedicat a les entrevistes, que cada dia se centrava en un tema concret i es desenvolupava amb l’ajut de convidats que estaven implicats en el tema d’una manera directa, ja fos per les seves vivències personals o per la seva implicació professional. La popular cantant gallega Ana Kiro n’era la presentadora i, a més a més, també hi cantava alguns temes acompanyada per l’orquestra del plató.

‘Tardes con Ana’ no era només un talk show, atès que comptava amb una orquestra que interpretava música en directe, un concurs, espais dedicats a l’actualitat diària i la vida dels famosos, entrevistes a personatges populars, consultoris de tota mena, el descobriment de joves promeses i una secció d’humor.

Tot això per complir amb el primer objectiu del programa: entretenir i alhora informar de temes molt diversos, sobre els quals també es tenia en compte l’opinió dels espectadors del plató i dels teleespectadors, a través del telèfon. La majoria del temes tractats tenia a veure amb la comunitat gallega, i els que van aconseguir més audiència van ser els dedicats a qüestions socials, com, per exemple, els dedicats al curanderisme, les revistes del cor, les sorpreses de la vida, les noves promeses, el món de la parella i la família.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tardes con Ana TVG 1998 90.000 18,60 %
Tardes de Verán TVG 1998 46.000 12,90 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.