Cadena

TVE

Presentadors

La Trinca

Temporada

1988

Format

La Trinca

Tariro, tariro

Després de l’èxit de ‘No passa res!’ ‘Guaita que fan ara!’ a la televisió autonòmica, Televisió Espanyola va apostar fort per l’humor de La Trinca per conduir un programa d’humor en prime time. Així va néixer el programa Tariro, tariro, un suggeridor títol que contenia l’essència del trio de Canet.

Els espanyols van gaudir de vint-i-sis programes plens de números musicals, gags i entrevistes insospitables als personatges més populars. Toni Cruz, Josep M. Mainat i Miquel Àngel Pascual van traduir al castellà les seves millors interpretacions i van adaptar els moments més bons per a les emissions nacionals.

El seu èxit va constatar que l’originalitat, la simpatia i el bon humor no entenen d’idiomes. Cada setmana, el programa girava al voltant d’un personatge popular convidat. Famosos de tota mena, i tan diversos com Sara Montiel, Narcís Serra, Lola Flores, Núria Espert, Manuel Fraga Iribarne o Pedro Ruiz, van ser alguns dels protagonistes de la nit.

Tots ells eren entrevistats en clau d’humor per Josep M. Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual, que intentaven, amb èxit, ensenyar el costat amagat del personatge: aquelles habilitats o aficions desconcertants per al gran públic. Un altre dels èxits del programa va ser l’absurda i original família que ja era famosa a la televisió autonòmica catalana i que estava formada pels membres de La Trinca. Aquesta família va ser l’origen de molts gags i historietes en les quals participaven algunes actrius com Imma Colomer, Mercè Arànega, Carme Conesa, Àngels Gonyalons i Alicia Orozco.

Barres i Estrelles / Tariro Verano

Atès l’èxit dels vint-i-sis programes de ‘Tariro, tariro’, la Direcció de Televisió Espanyola va apostar de nou per Gestmusic per produir la versió estival del popular programa sota el nom de ‘Tariro verano’. El format era pràcticament el mateix: números musicals, personatges convidats i molts gags.

Per tal de donar-li un caire més estiuenc, l’original família de La Trinca es va traslladar a un càmping de la costa des d’on presentaven diferents situacions. I, per descomptat, la temàtica també tenia relació amb l’estació de l’any.

Anteriorment a Tariro verano, Gestmusic va produir ‘Barres i Estrelles’, programa d’idèntic format, per al circuit català de Televisió Espanyola.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tariro, Tariro TVE 1988 n.d. 38 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.