Cadena

Telecinco / TDT

Presentadors

Mercè Galán / Noelia Oliver / Karme Boixadera / Jorge Pérez / Christian Serrano / Anna Simón / Ivan Varela / Lorena Franco / Eloi Barrera / Mar Duro / Joan Picó

Temporada

2006-2008

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Telecinco, ¿dígame?

‘Telecinco, ¿dígame?’ és un concurs interactiu en rigorós directe que té com a objectiu entretenir mentre l’audiència guanya molts premis des de casa.

Emoció, curiositats, humor, espectacle i sobretot molts premis s’apleguen en aquest concurs interactiu fet a mida d’una cadena com Telecinco. Preguntes senzilles i jocs d’habilitat permeten que l’audiència participi des de casa i s’endugui premis llaminers en metàl·lic.

Dos joves presentadors conviden l’audiència a participar en els diversos jocs. A més de la participació telefònica, els presentadors conviden la audiència a compartir curiositats, fotografies i jocs a través del correu electrònic del programa, que es transmeten en directe.

Cada dia el concurs reparteix una mitjana de 8.000 €. S’hi poden lliurar premis des de 100 fins a 10.000 € a una sola persona per una sola trucada!

El formato interactiu de ‘Telecinco, ¿dígame?’ es trasllada a la televisió digital terrestre al matí i a la nit. Set joves presentadors condueixen cada dia el concurs, atapeït de jocs, premis i sobretot molt bon humor.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Telecinco, ¿dígame? Telecinco 2006-2008 573.000 16,00%