Cadena

Telecinco

Presentador

Carlos Sobera

Temporada

2017

Format

Mediaset España / Gestmusic Endemol

THE WALL

Dos equips enfrontats per un gran premi econòmic, en un joc de preguntes i respostes en el qual els encerts sumen i els errors resten. Les quantitats les marca en cada ocasió una bola que descendeix sortejant obstacles per un immens mur vertical fins a caure de manera aleatòria en calaixos amb diferents valors.

Aquesta senzilla mecànica és el punt de partida de ‘The Wall’, un concurs que ha conquistat a l’audiència a EUA i que Mediaset Espanya produirà amb Gestmusic-Endemol Shine Group per al prime time de Telecinco.

Recentment estrenat en la cadena nord-americana NBC, ‘The Wall’ ha protagonitzat un sorprenent èxit en aconseguir en els seus 10 primeres emissions -ja s’han anunciat 20 nous programes que començaran a emetre’s al juny- una mitjana de 6,6 milions d’espectadors. A França, on s’emet en TF1 des de finals de febrer en format de tira diària, el xou ha obtingut un excel·lent resultat, amb un 21,3% de share i més de 4 milions d’espectadors.

‘The Wall’ és un dels formats d’entreteniment que major interès ha despertat de cara al MipTV 2017, que comença dilluns que ve en la localitat gal·la de Cannes.

Rússia, que estrenarà la seva pròpia versió al maig, Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Portugal i Turquia són alguns dels països en els quals també podrà veure’s ‘The Wall’ pròximament.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
The Wall Telecinco 2017 1.382.416 11,01%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.