Cadena

Antena 3

Presentador

Constantino Romero

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Tierra, trágame

El mateix any en què es complia el cinquantè aniversari de l’aparició a la televisió del primer espai de càmeres ocultes es va estrenar el programa Tierra, trágame a Antena 3. Constantino Romero fou el presentador escollit per a aquest espai, que contenia una bona barreja d’humor, imaginació i càmeres ocultes.

Tierra, trágame era una successió de bromes; hi havia una secció de “taxi loco”, en què un conductor feia bromes als seus clients –qualsevol ciutadà en podia ser la víctima– i tot això quedava enregistrat per mitjà d’unes minicàmeres instal·lades a l’interior del vehicle.

Un altre apartat eren càmeres ocultes produïdes pel mateix programa, amb les quals realment posaven en situacions límits als innocents. S’organitzava una complicada broma en què, per exemple, l’incaut protagonista es trobava en un bon embolic creient que anava a una oficina a fer una substitució. Una vegada era a l’oficina, li passava de tot: des d’algú que se li despullava sense mitjançar paraula, fins a una autèntica detenció. Eren situacions en què el protagonista es volia fondre; és a dir, per exclamar “terra, empassa’m!”.

A més a més hi havia un apartat de bromes a nens, un concurs de càmeres ocultes domèstiques (amb importants premis en metàl·lic), bromes telefòniques a càrrec de Manuel Acedo, les càmeres ocultes de Jeremy Beadle (responsable del programa de càmeres ocultes més popular del Regne Unit), bromes al carrer i, fins i tot, un gag protagonitzat cada setmana pel mateix Constantino Romero.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tierra, trágame Antena 3 1999 2.425.000 24,20 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.