Cadena

Antena 3

Presentadora

Mayra Gómez Kemp

Temporada

1999

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramón Mainat

Tomates y pimientos

‘Tomates y pimientos’ fou el programa que va demostrar que la bona cuina podia resultar, a més a més d’econòmica i ràpida, molt entretinguda per a un concurs. La veterana Mayra Gómez Kemp presentava a diari, per a Antena 3 Televisión, aquesta original competició entre dos equips: els tomàquets i els pebrots, en què dos concursants feien d’auxiliars de cuina de dos grans xefs de reconegut prestigi.

El repte era omplir la cistella de la compra amb menys de mil pessetes i aconseguir un menú luxós de debò en només vint minuts. La imaginació dels concursants i els cuiners estava en joc. Després de la preparació dels plats –que es cuinaven al plató en temps real–, el públic els tastava i proclamava el guanyador del programa, que es decidia per la majoria dels vots.

D’aquesta manera va quedar palès que la bona cuina no està renyida amb els preus baixos i que les bones receptes no sempre requereixen hores de preparació.

A més a més, els cuiners explicaven pas a pas l’elaboració dels plats i descobrien alguns dels secrets millor guardats dels grans xefs. D’altra banda, Mayra Gómez Kemp també donava bons trucs i receptes de cuina i alguns espectadors hi intervenien a través del telèfon per explicar algunes de les seves receptes més bones i més ràpides, per exemple, com preparar un deliciós pastís de formatge en només set minuts.

Tomates y pimientos va demostrar que la imaginació és una part vital de la cuina, i que amb imaginació es poden aconseguir menús sans, barats i gustosos.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tomates y Pimentos Antena 3 1999 500.000 16,90 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.