Cadenas

TV3 / Canal 9

Presentadors

Xavier Sardà / Diego Braguinsky

Temporada

1994

Tot per l’audiència

La irrupció de les cadenes de televisió privades a Espanya va plantejar a les diferents direccions d’empreses televisives un gran objectiu: guanyar teleespectadors. Des de llavors, la guerra per aconseguir la major audiència és una lluita sense treva que encara avui dia mantenen emissores públiques i privades. Aquesta competència va despertar una nova idea: realitzar un programa que fes broma sobre les diferents formes i maneres que empren les cadenes per aconseguir les millors audiències.

El presentador Xavier Sardà, amb el suport de l’equip de guionistes de la productora catalana El Terrat, amb l’Andreu Buenafuente, l’Oriol Grau i en Toni Clapés, portava el pes d’aquest programa tan peculiar, l’únic objectiu del qual era augmentar l’audiència de TV3 a qualsevol preu. Una de les novetats més originals del programa va ser la instal·lació de càmeres ocultes a les sales d’estar de persones totalment desconegudes. Les reaccions de les “víctimes” eren d’allò més divertit.

Altres idees d’aquest singular espai eren proporcionar estrambòtiques receptes de cuina, connexions periòdiques amb un presumpte centre de dades que informava segon a segon de l’evolució de l’audiència, entrevistes inhòspites o concursos impossibles. Tot això només per aconseguir augmentar l’audiència. ‘Tot per l’audiència’ també va formar part de la graella de televisió del Canal 9 el 1994. Per a València, el presentador era Diego Braguinsky i els col·laboradors, Mamen, Pedro Reyes i Barragán.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tot per l’audiència TV3 1994 469.000 17 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.