Cadena

Antena 3

Presentador

Manel Fuentes

Temporada

2017

Format

Gestmusic Endemol

TU CARA NO ME SUENA TODAVÍA

“Tu cara no me suena todavía” es proposa trobar al millor imitador d’Espanya.

Els concursants del programa tenen un variat perfil i una edat compresa entre els 20 i els 50 anys. Actors, filòsofs, ballarins, estudiants i cantants, els participants de “Tu cara no me suena todavía” posaran tot de la seva part per guanyar la primera edició del concurs.

Cada gala, deu concursants es jugaran en directe una plaça a la final del programa amb la seva millor imitació. El jurat, compost per Àngel Llàcer, president del mateix, Miki Nadal, Chenoa i Mónica Naranjo, valorarà cada actuació. Quan hagin actuat els deu concursants, el jurat repartirà els seus punts del 12 al 3.

Una vegada sumats els vots del jurat, es converteixen en punts, i s’estableix un rànquing de més a menys, de 12 a 3. Els 4 concursants amb millor nota del jurat segueixen al programa i s’exposen a la votació dels espectadors de casa mentre que els 6 restants abandonen la competició.

El que es situï en primer lloc del ránking gràcies als vots del públic aconsegueix una plaça directa a la final de “Tu cara no me suena todavía”. Els que quedin en segona, tercera i quarta posició tindran una altra oportunitat per classificar-se a la final passant pel polsador i imitant en la següent gala a un artista diferent.

Pablo Alborán, Shakira, Joaquín Sabina, Isabel Pantoja, Rocío Jurado, Ana Torroja, Rosana, Manolo Escobar o Amaia Montero seran alguns dels artistes que veurem imitar en la nova aposta d’Antena 3 per a la nit dels divendres.

Guanyadors:

1ª edició: Germán Scasso

 

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Tu Cara No Me Suena Todavía Antena 3 2017  18,6% 2.395.000
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.