Cadena

laSexta

Presentadora

Cristina Pedroche

Temporada

2017

Format

Gestmusic Endemol

TÚ Sí QUE SÍ

‘laSexta estrena ‘Tu sí que sí’, el seu nou talent xou conduït per Cristina Pedroche i produït per Gestmusic Endemol.

Cristina Pedroche no només serà la presentadora de ‘Tu sí que sí’ sinó la mare i còmplice de tots els concursants, la que els defensarà a qualsevol moment davant la valoració del jurat.

Silvia Abril, Rafa Méndez i Soraya Arnelas jutjaran als participants que vulguin demostrar el seu talent sobre l’escenari. El jurat del programa serà tan versàtil com el propi format. Silvia Abril és un autèntic remolí còmic replet de riures amb un punt de bogeria, necessària en aquest tipus de formats. Per la seva banda, el ballarí Rafa Méndez, seductor i misteriós alhora, deixarà a tots amb la boca oberta. Finalment, la cantant Soraya Arnelas posarà un punt de serietat entre el jurat sense deixar de costat la seva absoluta frescor.

A més de grans actuacions de participants capdavanters en les seves disciplines, l’humor i els riures seran constants en plató. El programa consta de cinc gales de classificació, dos semifinals i una gran gala final amb les actuacions més impressionants.El premi final per al guanyador de ‘Tu sí que sí’ serà de 30.000 €.

MECÀNICA: FASE DE CLASSIFICACIÓ

La selecció dels concursants per a les semifinals la farà el jurat, mitjançant pulsadors. Es poden donar tres situacions:

*TU SÍ QUÈ SÍ: Es classifiquen directament per a la semifinal els concursants que aconsegueixin els 3 vots positius del jurat.

*TU SÍ QUE… NO: Si qualsevol membre del jurat vota que no, el concursant queda automàticament eliminat. Si durant una actuació un dels membres del jurat prem el botó del NO l’actuació s’interromprà automàticament.

*EN ESPERA: Existeix la possibilitat que un dels membres del jurat no tingui clara la seva votació. En aquest cas, pot fer ús del comodí del dubte i deixar al concursant ‘en espera’ fins al final del programa. Només es pot usar un comodí del dubte per actuació. Una vegada han vist totes les actuacions de la nit, els tres membres del jurat triaran entre els quals estan ‘en espera’ als dos millors. I serà el públic del plató qui decidirà amb els seus vots quin dels dos es classifica per a la semifinal.

MECANICA: SEMIFINALS I FINAL

SEMIFINALS: Hi haurà dos semifinals en les quals es donaran sis plaçes a la gran final. La mecànica de selecció serà exactament la mateixa que als programes de classificació (mitjançant els vots del jurat i amb la resolució dels ‘en espera’ per part del públic).

En la GRAN FINAL participaran els 12 millors concursants. En aquesta final, el jurat votarà sí o no a les actuacions, ja no hi ha el comodí del dubte. -Amb un sol NO abandonen el programa. -Amb tres síes quedaran classificats.

Al final del programa, entre tots els classificats, el jurat triarà als seus dos favorits. Serà el públic de plató l’encarregat de triar quin dels dos favorits es porta els 30.000 euros del premi i es converteix en el guanyador de la primera edició de ‘Tu sí que sí’.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitja de share
Tú sí que sí laSexta 2017 807.000 5,6%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.