Cadena

ETB 2

Temporada

2000

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Veterinarios

‘Veterinarios’ va ser una sèrie produïda l’any 2000 per Gestmusic que, per primera vegada, realitzava un docu-soap. Aquest tipus de programes, d’origen anglès, es basen en la vida quotidiana i ofereixen el seguiment de fets reals al voltant d’un tema. Totes les gravacions es fan sobre la quotidianitat i tenen com a objectiu descobrir la realitat i l’entorn de determinats grups, comunitats o activitats professionals.

La primera experiència de la productora en aquest gènere va ser la realització de la sèrie ‘Veterinarios’ d’ETB, que va constar de quatre capítols de quaranta-cinc minuts cadascun, el denominador comú dels quals era el món animal. Es centrava sobretot en els animals domèstics, però també hi va haver seguiment d’animals de l’aquari, el zoo, hípiques, el món rural, etc.

El fil conductor de les històries d’aquells animals eren els veterinaris. És a dir, el seguiment de com se’ls cuida quan estan malalts, o dels diferents tractaments a què els sotmeten. Les mascotes i els seus amos eren els protagonistes del programa, en què se simultaniejaven diverses històries de les quals es feia un seguiment. Hi va haver alguns casos especials, com el d’un gos diabètic que tenia un amo amb la mateixa malaltia, o el tractament d’animals exòtics, com iguanes o serps.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Veterinarios ETB 2 2000 90.000 10,70 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.