Cadena

TVE

Temporada

1990

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Vídeomix

Vídeomix’ era un programa diferent i modern que permetia a l’espectador estar al dia de les novetats discogràfiques. L’espai s’emetia a diari, fins i tot els dissabtes, i la ubicació horària variava a conveniència de la cadena. Les primeres emissions van ser pel circuit català de Televisió Espanyola, però més endavant es van estendre a tot el territori nacional.

L’esquema era senzill i molt innovador alhora: es tractava d’anar mostrant diferents videoclips, però sense la figura d’un presentador. Aquest treball era substituït per una postproducció excel·lent que permetia encadenar-hi un vídeo rere l’altre. Així, doncs, el grafisme s’encarregava de presentar cadascuna de les cançons, a més conferia molt dinamisme al programa.

Les emissions es van iniciar a principi de 1990 i van estar més d’un any en antena. Durant aquest temps, hi va haver espai per a tot: monogràfics de cantants, videoclips d’una època en concret, blocs exclusivament nacionals, etc. Dins del primer grup, es van emetre programes especials dedicats a Madonna, Phil Collins, Tina Turner o David Bowie, entre d’altres. La dècada dels vuitanta o el millor del heavy metal també van tenir les seves emissions especials.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.