Després del comiat de «La família del Super3» al juny, la CCMA va obrir una convocatòria per a la presentació de propostes de serveis de producció del nou projecte de ficció del Super3 per portar a terme la producció d’un projecte multicanal basat en un format preexistent i en uns personatges de ficció ja preestablerts per la CCMA. A aquesta convocatòria s’hi van presentar catorze empreses de producció audiovisual, nou de les quals van passar a la segona fase del procés de selecció.

Després d’estudiar i valorar les propostes presentades, avui s’ha fet públic que el projecte seleccionat ha estat el presentat per Gestmusic Endemol SAU. El seu plantejament va més enllà d’una proposta purament de ficció, ja que es tracta d’un projecte transmèdia i multiplataforma, que té com a objectiu interactuar amb els súpers els 365 dies de l’any i generar contingut no estrictament vinculat a la ficció, on la música, els directes i tot el món comunicatiu digital tindran un paper fonamental. Així mateix, la nova ficció conviurà amb altres conceptes igualment importants, com la connexió amb la realitat que viuen els súpers en el seu dia a dia, l’agilitat de reacció o la necessitat de tenir uns prescriptors de canal que afavoreixin la interacció i la participació activa dels nens que miren el Super3.

Tal com es plantejava a les bases de la convocatòria, els protagonistes de la nova ficció del Super3 seran uns joves amics superherois que hauran de gestionar els seus poders en les seves situacions quotidianes. Les seves històries aniran destinades a un públic de 6 a 11 anys.

La posada en marxa d’aquest nou format, al llarg de l’any que ve, anirà unida a un projecte de renovació global del Super3.