Channel

TVE

Hosts

Jordi Estadella / Ramón García/ Miguel Ortiz / Miriam Díaz Aroca

Season

1990

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Miquel Àngel Pascual

No te rías que es peor

Concurs basat en l’humor, els disbarats i els acudits, ‘No te rías que es peor’ va amenitzar els migdies dels espanyols durant cinc prolífics anys per a Gestmusic. Cada dia, de dilluns a divendres, el format innovador de Toni Cruz i Josep M. Mainat precedia les notícies de la primera cadena de Televisió Espanyola. Es tractava d’un concurs àgil i divertit en què el concursant s’havia de mantenir seriós i aguantar, entre altres coses, un reguitzell incessant d’acudits dels millors humoristes del moment.

En un espai de mitja hora, Barragán, Marianico el Corto, Pedro Reyes, Paco Aguilar, Emilio Laguna, Sara Sanders, Don Pío, Kimbo, Rafael Erosa o Jacinto Borromeo, entre d’altres, no donaven treva al sofert concursant, que havia de fer mans i mànigues per no deixar anar una riallada mentre l’atacaven amb un acudit rere l’altre. Des de 1990 fins a 1995 van passar quatre presentadors pel programa: Jordi Estadella, el debutant Ramón García (que provenia d’Euskal Telebista), Miguel Ortiz i la polifacètica Miriam Díaz Aroca.

‘No te rías que es peor’ va ser un dels deu programes més vistos de la cadena pública estatal durant les cinc temporades que va estar en antena, amb una mitjana de quatre milions d’espectadors.

Algunes queixes amb relació al fet que alguns acudits ferien la sensibilitat dels teleespectadors van decidir la fi d’aquest exitós programa l’abril de 1995, cosa que no va impedir que el format triomfés en altres països europeus i fins i tot arribés a captivar el públic d’Amèrica Llatina a través del canal internacional de TVE.

Broadcast

Show Channel Season Share Average share
 No te rías que es peor TVE 1990 n.d. 28 %
Desde Lepe con amor TVE 1993 1.420.000 30,08 %
Desde Lepe con amor TVE 1994 3.675.000 29,30 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.