Cadena

TV3

Presentadores

Rosa María Sardà / Àngels Gonyalons / Mònica Randall / Mercè Arànega / Ariadna Gil / Carme Condesa / Xavier Sardà

Temporada

1991

Formato

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramón Mainat

Betes i Films

Fa mès de una dècada, Gestmusic va portar a la televisió espanyola el primer concurs de vídeos domèstics. Sobre la base de l’èxit que havia obtingut entre el públic nord-americà la producció de la cadena ABC ‘The funniest home video of America’, Gestmusic va crear ‘Betes i films’, un espai per a TV3 que va aconseguir autèntics rècords d’audiència en les dues temporades que va estar en antena.

Les cintes de vídeo domèstic enviades per particulars omplien sacs i més sacs de correus que s’havien de classificar i valorar. Per descomptat, només els millors entraven en concurs i era el públic del plató qui decidia quins eren els millors dels diferents apartats del concurs. Hi havia seccions de nens, d’animals, de caigudes i d’altres curiositats, totes d’allò més divertit. En total, a cada programa es repartia prop d’un milió de pessetes en premis i els millors vídeos passaven a la final.

Pel programa van desfilar diversos presentadors, tots grans professionals. N’hi havia canvi cada vegada que se superava una fase del concurs, de manera que hi van passar Mònica Randall, Àngels Gonyalons, Mercè Arànega, Rosa Maria Sardà, Adriana Gil, Carme Conesa i Xavier Sardà. L’èxit del programa fou tan gran que més endavant es va vendre el format a tota la FORTA.

Emisiones

Programa Cadena Temporada Audiencia media Media de share
Betes i Films TV3 1991 691.000 28,50 %
Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress

Error: No se ha encontrado ningún feed.

Por favor, ve a la página de ajustes de Instagram Feed para crear un feed.