Gestmusic va ser fundada el 1985 per Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual, del grup musical ‘La Trinca’.

La seva primera producció televisiva va ser al gener de 1987 amb l’espai No passa res! per a la cadena pública catalana, TV3. Va aconseguir un gran èxit amb 1.500.000 d’espectadors convertint-se a l’espai més vist de la cadena. També va aconseguir el Premi Ondas de televisió, sent TV3 l’única cadena autonòmica a aconseguir un premi aquest any. Un any després, s’emetia en TVE la versió en castellà anomenada Tariro, Tariro, entrant així al mercat nacional i guanyant també, un any més tard, el Premi Ondas.

En la dècada dels 90 i amb l’aparició de les cadenes privades, Gestmusic es va convertir en una de les principals productores del país produint un total de 100 formats per a cadenes nacionals i autonòmiques com a Crónicas Marcianas, Lluvia de estrellas, Menudas estrellas, Alta Tensión, Parodia Nacional, No te rías que es peor, Força Barça, Esos locos bajitos, Si l’encerto l’endevino, No te olvides el cepillo de dientes, Tomates y pimientos, Amor a primera vista, Hoy por ti, El puente, Moros y cristianos, Betes i films, La cara divertida, Vídeos Vídeos o Canciones de nuestra vida.

En 1995 Gestmusic es va incorporar a la productora Internacional Endemol passant a anomenar-se Gestmusic Endemol. Josep Maria Mainat i Toni Cruz van dirigir la companyia fins a l’any 2011, en què Tinet Rubira va prendre el relleu com a nou Director General.

Després de la fusió en 2015 de Endemol amb la productora Shine, Gestmusic està integrada en el Grup Endemol Shine, companyia global de creació, producció i distribució de continguts audiovisuals amb presència en més de 30 mercats. 

En 2018, Endemol Shine Group va ser comprat per The Walt Disney Company i el fons Apollo Global Management. Actualment ha estat adquirit pel grup francès Banijay Group, amb presència en 23 territoris.

L’any 2001, el format ‘Operación Triunfo’ va revolucionar el panorama televisiu espanyol i va propiciar la notorietat de Gestmusic entre els creadors audiovisuals a nivell internacional en produir-se OT en més 25 països. Més tard, altres formats creats en Gestmusic, com ‘El Número Uno’ i ‘Tu Cara Me Suena’, també han creuat fronteres, arribant aquest últim a convertir-se en un gran èxit en vendre’s en 43 països, sent el format espanyol més exportat de tota la història de la televisió al nostre país.

Entre les produccions de més èxit destaca Operación triunfo, Crónicas Marcianas, Lluvia de estrellas, No te rías que es peor, Parodia nacional, El hormiguero, ¡Mira quién baila!, ¡Allá tú!, Atrapa un millón, Tú sí que vales, Tu cara me suena i ¡Ahora Caigo!, entre d’altres.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.