Cadena

“La 1” TVE

Presentador

Roberto Leal / Rocío Muñoz

Temporada

2018

Format

BBC Worldwide

Bailando con las estrellas

“Bailando con las estrellas” és un gran espectacle de ball en directe en el qual dotze famosos, aprenents de ballarí, defensaran cada setmana un estil. Per l’escenari del programa ballaran presentadors de tv, actors, esportistes, ‘youtubers’… i fins a un humorista.

Gemma Mengual, Patry Jordan, Topacio Fresh, Pelayo Díaz, Bustamante, Merche, Fernando Guillén Cuervo, Manu Sánchez, Amelia Bono, Rossy de Palma, Javier Hernanz i Pablo Ibáñez són els dotze famosos que participaran al nou programa en directe de “La 1”, presentat per Roberto Leal i Rocío Muñoz.

RTVE produeix en col·laboració amb Gestmusic Endemol aquest xou originari de BBC Worldwide, estrenat en 2004 i que més d’una dècada després segueix conquistant a teleespectadors de tot el món. Ha estat adaptat amb èxit en 55 països de tot el món com Austràlia (‘Dancing with the stars’), Alemanya (Let’s dance), Argentina (‘Bailando por un sueño’), Brasil (‘Dança dos Famosos’), Dinamarca (‘Vild med Dans’), Estats Units (‘Dancing with the stars’), França (‘Danse avec les Stars’), o Itàlia (‘Ballando con le Stelle’).

Dotze parelles formades per un famós/a amb un ballarí/a professional hauran de demostrar cada setmana en l’escenari la seva complicitat i versatilitat en diferents balls de saló (quickstep, rumba, tango, samba, pasdoble, foxtrot, samba, vals, cha-cha-cha…) i un jurat expert els valorarà i puntuarà. A més, els teleespectadors també podran votar per la seva parella favorita. Els seus vots es sumaran als del jurat, i la parella amb menor puntuació serà expulsada. Només tres arribaran a la final.

Banda de músics i ballarins

Els famosos aprenents estaran acompanyats durant les seves coreografies per una àmplia banda de músics que ajudaran a fer de l’actuació un gran espectacle. La formen Aida Ten i Dani Campos (piano), Aitor Sáez (percussionista), Alex

Dee (veu), Antonio Torres (bateria), Guillem Boltó (trombó), Joel Sempere (saxofon), Marc Quintillà (guitarrista de sessió), Marina Prades (veu i violí), Miki Santamaría (baix), Oriol Padrós (multi- Instrumentalista), Patricia Aguilar (veu i composició) i Raül Gallego (trompeta).

A més, ‘Bailando con las estrellas’ compta amb un equip de 12 ballarins professionals que dominen a la perfecció els balls de saló. A cada concursant se li adjudicarà un ballarí que li ensenyarà totes les setmanes.

L’equip de ballarins està integrat per Rosa Carnet (Javier Hernanz), campiona d’Espanya en llatí en 2016-2018,; Mireya Arizmendi (Manu Sánchez), que domina els estils standard i llatí a més de salsa i la bachata; Yana Oliana (Bustamante), bicampiona d’Espanya en la categoria absoluta en 10 balls que també domina el jazz, urbà modern i ritmes del Carib; Inés Miñana (Pelayo Díaz), experta en llatí i 10 balls; Sara Baudín (Pablo Ibáñez), professora de balls llatins en línies, del Carib, moderns i de saló; Arismel Naya (Fernando Guillén Cuervo), (ball esportiu, saló, salsa i bachata amb nocions de jazz i ball modern); Santiago Granizal (Rossy de Palma), ballarí de musicals i actor que imparteix classes de balls de saló, ritmes urbans, lyrical, fusió i teatre; Rubén Salvador ( Patry Jordán) ,domina a la perfecció els deu balls de competició i s’ha format en uns altres com a salsa, bachata, kizomba o zumba; Roger Romero (Merche), expert en ball esportiu, saló, salsa i bachata i coneixedor del jazz, modern, acrobàcies i contemporani; Abel Gil (Gemma Mengual), amb formació en ball esportiu, saló de llatí i standard a més de dominar el jazz, hip-hop i ball modern; Rubén Rodríguez (Amelia Bono), amb més de 20 anys ballant en competició i en companyies internacionals i guanyador, entre uns altres, del Campionat d’Espanya; i Iban Salgado (Topacio Fresh), campió d’Espanya en 10 balls i llatí, format en dansa clàssica i ball esportiu.

A més, el programa compta amb dues supervisores de coreografies, ja que els autors de les coreografies són els mateixos ballarins. Vicky Gómez és l’encarregada d’adaptar les coreografies a la televisió i de muntar els nombres grupals; i Isabel Pérez comprovarà que les coreografies s’adapten al ball de saló i que el nivell entre totes elles sigui equilibrat.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Bailando con las estrellas La 1 2018
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.