Cadena

TV3

Presentadors

La Trinca

Temporada

1987

Format

La Trinca

No passa res!

El primer format original dels membres de ‘La Trinca’ per a la televisió va arribar a la pantalla el gener de 1987 amb la producció de Gestmusic ‘No passa res!’ per al canal autonòmic TV3. L’esperit del trio de Canet, clau de l’èxit dels seus espectacles tan aclamats, va ser traslladat a la petita pantalla amb molt d’encert en la que va ser, a més a més, la primera producció de Gestmusic.

Així ho demostra el fet que ‘No passa res!’ fos el programa de més èxit de la televisió pública catalana: va arribar a tenir un milió i mig d’espectadors, una cosa inèdita fa uns quinze anys.

Les interpretacions musicals de ‘La Trinca’, el bon humor, la ironia i les entrevistes imprevistes i originals esquitxaven un programa ple de gags diferents i, sobretot, divertits.

Potser una de les claus del format ideat per Toni Cruz, Josep M. Mainat i Miquel Àngel Pascual fou la capacitat de sorprendre l’audiència i els convidats cada setmana. Gent del món de l’espectacle, els esports, el cinema, polítics, escriptors, intel·lectuals… va passar pel plató per sotmetre’s a un divertit tercer grau dels presentadors que, a més a més, abusaven de la seva bona predisposició fent-los protagonitzar les situacions més dispars.

Les crítiques van ser excel·lents i van destacar, entre altres coses, la bona acollida que va tenir la creació de una família encarnada per La Trinca que presentava diferents situacions des de la sala d’estar de casa seva. Josep M. Mainat (la mare), Toni Cruz (el fill punky) i Miquel Àngel Pascual (el pare) van donar vida a aquesta peculiar família, que més tard protagonitzaria altres programes de televisió.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
No passa res! TV3 1987 n.d 42 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.