L’actor Roger Coma presentarà la nova docusèrie de TV3 “Caigut del cel”, que barreja recerca i “emotainment”. Aquest projecte de Gestmusic, del grup Banijay, presenta un format addictiu, en què els espectadors seguiran la recerca del conductor del programa per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel.

Malauradament, hi ha moltes persones que es moren soles. Els diners que deixen enrere no sempre acaben en mans de la gent a la qual van destinats: perquè aquesta persona és, per exemple, un cosí molt llunyà; o perquè aquesta persona no es pot localitzar; o perquè el contacte s’ha trencat fa dècades. Si vint anys després de la defunció, els hereus no han reclamat els diners, l’herència passa a mans de l’Estat. Aquest és el punt de partida de la docusèrie “Caigut del cel”, en què la figura del conductor del programa és essencial en el procés de recerca i desenllaç, amb efecte sorpresa i carregat d’emoció.

Roger Coma es posarà al capdavant del programa amb la missió personal d’evitar que una herència es quedi sense hereu. Amb aquest objectiu, explorarà en arxius municipals, en cementiris o en cases enderrocades fa anys per trobar pistes que el puguin conduir a les persones que no saben que tenen una herència a nom seu. Al principi de l’episodi, el conductor no sap mai com i on acabarà el viatge, de final impredictible, i anirà fins on calgui, fins i tot a l’estranger, per entregar aquest regal caigut del cel al destinatari.

En cada programa, el conductor rep un cas nou, amb tota la informació disponible en aquell moment. A partir d’aquí, comença a buscar més informació sobre la persona que s’ha mort i fa recerca sobre possibles hereus legítims. Quan els troba, els explica l’herència i els seus orígens. Els espectadors seran testimonis d’històries familiars i secrets que es revelaran durant el procés fins que l’herència arribi a mans dels hereus, als quals a partir d’aquest moment els canviarà la vida.

“Caigut del cel” és un programa dirigit per Núria Fonollà, amb la producció de Clara Roca, la realització de Rut Boixader i el guió de José Ramon Fernández (Jotha). El format del projecte és de la televisió holandesa RTL4, on s’ha emès amb el títol original “A gift from heaven”.